Straling Bescherming

Gepubliceerd mrt. 24, 22
6 min read

Bescherming Tegen Straling

Het probleem met straling door telefoons Draadloze toepassingen zijn niet meer weg te denken in de technologisch ontwikkelde wereld van vandaag. Maar het is een bewezen feit dat die ons blootstellen aan potentiële gezondheidsrisico's. Je lichaam is een heel gevoelig instrument wat met hele subtiele elektromagnetische trillingen functioneert., en zenden voor de mens zeer intense belastende elektromagnetische straling uit die simpelweg te heftig voor het lichaam is en het normale functioneren verstoort.

Gezondheidseffecten Van Radiofrequente Straling. - EMF health kaartBescherming Tegen Elektromagnetische Straling
Bescherming Tegen Straling  Fysieke Omgeving - Preventie & Zorg - Straling - emfhealthcard.com/nl/

Als je gezond bent kan het lichaam ondanks de belasting die er is straling vaak beter afvoeren (Fysieke omgeving - Preventie & Zorg - Straling). Als er spanning of stress is in het leven vormt straling weer een extra barrière om ontspannen en gelukkig te kunnen zijn. Onderzoek wijst uit dat slechts een paar minuten na het gebruik van een mobiele telefoon het weefsel in de hersenen begint op te warmen, wat de oorzaak kan zijn van celbreuken die kunnen leiden tot ernstige klachten.

Ik ben hooggevoelig en vroeger had ik altijd last van onprettige sensaties in mijn hoofd en lichaam tijdens het bellen. Hierdoor ben ik op zoek gegaan naar een oplossing en heb ik veel verschillende telefoonstickers ervaren - HQR. Geen van allen verhielp mijn klachten. Nu met deze nieuwe sticker heb ik geen last van de straling en voel ik geen weerstand meer om mobiel of met een draadloze telefoon te bellen.

Straling Mobiele Telefoon

Dit gebeurt zonder enige verstoring van het functioneren van de telefoon. Bureau Veritas heeft de effecten van de sticker op de SAR-waarde onderzocht en deze gecertificeerd. SAR is een maat voor de energie die elektromagnetische golven aan het lichaam afgeven. Hoe hoger de SAR, hoe meer energie wordt afgegeven aan het lichaam.

Air-tube oortjes zijn headsets met een luchtslangetje, waardoor de straling niet alsnog via de metalen snoertjes naar het hoofd wordt geleid. Gebruik een vaste telefoon met snoer voor de meeste gesprekken. Schakel gesprekken door naar de vaste lijn wanneer je thuis bent, zodat je de mobiele telefoon kunt uitschakelen zonder een gesprek te missen (Schadelijke straling).

Dit komt doordat de mobiele verbinding (3G/4G etc.) wel een zendvermogen-regeling heeft en de wifi niet. Stel de wifi van de smartphone zo in dat deze uitschakelt als de telefoon in standby gaat. Deze wifi-uit functie bestaat alleen op Android smartphones en niet op de i, Phone. Je kunt wifi wel handmatig uitzetten, evenals Bluetooth (aanrader!), zie 2.

Emf Protection

Dat hangt af van de activiteit van apps etc. Schakel je smartphone uit tijdens het slapen (Gezondheid in eigen hand: bescherm je tegen straling!). Onderzoek toont aan dat slaap wordt verstoord door straling van mobiele telefoons. Een wekker nodig? En wil je geen wekker op batterijen gebruiken? Zet je telefoon op vliegtuigstand, de wekker werkt dan nog steeds prima.

Wil je stralingsarm op je i, Pad werken, schaf dan een i, Pad bekabeld adapter aan. Een stuk gezonder en betrouwbaarder. De schedel van kinderen is dunner dan die van volwassenen en hun hersenen ontwikkelen zich snel. De straling van een mobiele telefoon dringt dieper door in hun hersenen. Laat kinderen zo weinig mogelijk de mobiele telefoon gebruiken.

Elk elektrisch apparaat zendt, al dan niet opzettelijk, verschillende soorten elektromagnetische velden uit. De veelheid aan elektromagnetische frequenties in onze omgeving zijn tot een miljoen keer sterker dan de natuurlijke velden vóór elektrificatie. Elke levende cel genereert ook elektrische velden (EKG, EEG) en kan op zijn beurt worden beïnvloed door externe elektrische velden.

Straling Beperken - Afschermen

In de geneeskunde wordt al heel lang elektriciteit gebruikt voor diagnose en therapie en we zijn ons ook bewust van de schadelijke effecten van bepaalde velden en frequenties. Er is inmiddels een groot aantal serieuze wetenschappelijke onderzoeken die de negatieve biologische effecten van elektromagnetische golven aantoont, vooral van mobiele communicatie.

De kaart moet daarbij niet verder als 2 cm van het lichaam verwijderd zijn. Samen in de portemonnee met bijvoorbeeld bankpasjes wordt de werking afgezwakt. De elektrosmog van de leidingen en alle apparaten in huis kan door een Bioprotect Card op het metalen gedeelte van de meterkast ontstoord worden. Nog werkzamer is het, als de Bioprotect Card, indien mogelijk, aan de hoofdkabel wordt bevestigd.

Omdat de elektrosmog veroorzakende skalargolven zich heel goed via elektrische leidingen verspreiden, kunnen individuele apparaten apart ontstoord worden door een Bioprotect Card aan de stroomkabel van het apparaat te bevestigen. De werking over de kabel reikt minstens 50 meter ver en zou daarom ook een voor het huis staand transformatiestation ontstoren.

Beperk De Straling Van Je Gsm

Elektromagnetische Straling Gezondheid - EMF health kaartMinder Straling In Huis - 10 Simpele Tips - emfhealthcard.com/nl/

Voor het frequentiebereik van de netstroom is het bereik duidelijk minder. Beperk de straling van je GSM. Daarom wordt voor de netstroom het aanbrengen op het metalen gedeelte van de meterkast aanbevolen. Als de Bioprotect Card niet verder als 2 cm verwijderd van het lichaam gedragen wordt, heeft ze van zichzelf een energetisch harmoniserende werking op het lichaam, die te vergelijken is met de werking van edelstenen.

Dan is het mogelijk om de Bioprotect Card om te beginnen slechts korte tijd op het lichaam te dragen en de tijd stap voor stap te verlengen. Voor mobiele telefoons en draadloze telefoons is er de 1,5x 2,5cm grote Bioprotect Handy, dat er aan de buitenkant opgeplakt kan worden of nog beter, in het batterijvak gestopt kan worden.

Als u deze zones niet precies kent, kunt u de Bioprotect Card beter op het lichaam dragen. Voor het zogenaamde Hartmann rooster en Curry rooster is de werkzaamheid van Bioprotect niet met zekerheid vast te stellen, omdat hun meetbare invloed te gering is. Bioprotect Card is waterdicht. De werking neemt niet af door het gebruik - Hoe kan ik mezelf beschermen tegen EMF straling?.

Straling Neutraliseren

Het volgende beeld is opgenomen na een kiemexperiment met drie proeven van tarwekorrels. Ze werden een uur lang bij 60 graden Celsius voor behandeld, om hun kiemkracht te reduceren. Het bijzondere bij dit experiment is het feit, dat de tarwekiemen niet werden blootgesteld aan de straling van mobiele telefonie, maar alleen aan de in het gietwater opgeslagen informatie.

De intensiteit is evenredig met 1/ afstand in het kwadraat. Dit betekent dat wanneer je 2 cm van de bron verwijderd bent, je 1/4 van de hoeveelheid stralingsblootstelling ervaart zoals je zou doen als je slechts 1 cm verwijderd was. Als je 4 cm verwijderd bent, ervaar je nu 1/16 van de hoeveelheid straling die je zou hebben als je slechts 1 cm verwijderd was.

Ja echt waar, dit staat vermeld in de kleine lettertjes achterin de gebruikershandleiding. Straling werende deken EMF-beschermingsopties Gelukkig zijn er enkele zeer eenvoudige stappen om de blootstelling aan straling te reduceren. Namelijk, om jezelf tegen elektromagnetische straling te beschermen, zijn deze 3 opties zeer effectief: Tijd van blootstelling Afstand tot belichting Jezelf beschermen tegen blootstelling Optie 1: Tijd Blootstelling aan straling kost tijd om effect te hebben. Emf protection.

Mobiel Bellen En Straling

Korte blootstelling kan niet hetzelfde niveau van verandering op het lichaam hebben als langdurige blootstelling. Maak hier gebruik van door uw mobiele telefoon alleen in te schakelen wanneer je hem nodig hebt. Schakel de computer alleen in wanneer je hem gebruikt. Neem pauzes van het gebruik van jouw apparaten wanneer mogelijk - Gezondheid in eigen hand: bescherm je tegen straling!.kan een enorm verschil maken. Dat komt omdat straling de omgekeerde kwadraten wet volgt. De belangrijkste stralingsbronnen zijn degene waarbij je veel tijd in de buurt doorbrengt. Bijvoorbeeld in je kantoor, de woonkamer en de slaapkamer. Zorg ervoor dat je in die ruimtes de router hebt staan. Daarnaast is het goed om je laptop tijdens het werk op minimaal 30-40cm afstand van je te plaatsen.

Navigation

Home

Latest Posts

Omgaan Met Overprikkeling

Published Oct 31, 22
0 min read

Colloidaal Zilverwater 100ml - Online

Published Oct 26, 22
6 min read